Novi trener, ali stare navike: Sloboda ponovo poražena

Radnik savladao goste iz Tuzle

Novi trener, ali stare navike: Sloboda ponovo poražena

Edmir Škorić

Nogometaši Slobode doživjeli su poraz u Bijeljini od ekipe Radnika u meču 24. kola Premijer lige. DOmaćin je slavio s 2:1.

Sloboda je u jako lošoj formi, pa je tako i Bijeljinu napustila bez osvojenog boda. Ni promjene na klupi nisu pomogle Tuzlacima, koje čeka borba za opstanak iako su djelovali sigurno do prije nekoliko kola.

Radnik je danas više želio pobjedu i zasluženo ju je ostvario, a poveo je preko Živkovića u 21. minuti.

Na isteku prvog dijela Pantelić je udvostručio prednost domaćeg tima, koji je do kraja mirno čuvao prednost.

Sloboda je tek duboko u nadoknadi drugog dijela smanjila na 2:1, a gol Mujagića bio je tek za utjehu.

Radnik je pretposljednji na tabeli s 19 bodova, no sada je samo bod od Posušja i dva boda od Leotara. Sloboda je osma sa 25 bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik u narednom kolu gostuje kod Tuzla Cityja, a Sloboda dočekuje Velež.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hadzija123
Salobida ko Celik ako Bog da,najodvratniji klub u BiH
4 7
Hadzija123
Da Bog da ova usrana sloboda ispala u 94 me oborise na kladionici najgora ekipa u PL skupise onih 5 pobjeda ne z aju ni oni kako u pr im kolima,Boze pomozi da bilo ood od ova 3 ugrozena kluba opstanu sloboda i fukare ispadnu. Pozzzz od Manijaka
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi