Foto: FK Velež

Jedna za drugom stižu lijepe vijesti za navijače Veleža

Edmir Škorić

Edo Vehabović je produžio ugovor s FK Velež do ljeta 2024. godine.

Mostarski klub je dan nakon visoke pobjede nad Tuzla Cityjem (4:0) u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH objavio kako je dogovoreno produženje saradnje sa jednim od važnijih igrača prvog tima.

Vehabović je na radost trenera Feđe Dudića, struke Veleža i navijača potpisao ugovor do kraja sezone 2023/24.

Gračanlija je ponikao u Olimpiku, a u Velež je došao u ljeto 2018. godine i u dresu Rođenih je nastupio na 117 utakmica te je postigao osam golova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dvadsetšestogodišnji veznjak je ove sezone odigrao ukupno 32 meča i dao je jedan gol uz dvije asistencije, a potpisan novi ugovor dovoljni govori o tome kakvo mišljenje o njemu imaju u stručnom štabu mostarskog kluba.

Velež ulazi u finiš sezone sa dosta samopouzdanja nakon serije pobjeda. Klub je na pragu velikog finala, a u prvenstvu je također uspio da pronađe pravu formu kada je najpotrebnije. Narednu utakmicu igrat će sa Slobodom u Tuzli narednog vikenda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.