Poljuljana atmosfera nakon dva teška poraza

Musemić: Prilika da pokažemo da smo pravi

Nakon dva debakla protiv Zrinjskog (0:5) i Veleža (0:4), u FK Tuzla City okreću se sutrašnjem meču prvenstva protiv FK Radnik Bijeljina.

Radnik se 'budi' i vjeruje da može do opstanka, dok je atmosfera u redovima Tuzlaka itekako poljuljana.

Husref Musemić zbog crvenog kartona neće ni sutra voditi momčad, a nakon Veleža se špekulisalo da bi mogao napustiti klupu ovog premijerligaša. To se za sada nije desilo, nije se oglašavao ni prvi čovjek kluba Azmir Husić koji je tužan u srijedu napustio stadion Rođeni u Mostaru.

"Ovo nije utakmica u pravo vrijeme za nas, ali i prilika da pokažemo da smo pravi, kako fudbalski, tako i mentalno. Radnik je ekipa koja se bori za opstanak, sasvim su druga ekipa u odnosu na prvi dio sezone. Tradicionalno dobro igraju protiv nas. Utakmica u kojoj ćemo morati pokazati da li smo pravi. Nukić i Šukilović imaju žute kartone, biće promjena u timu, kako zbog umora, tako i sa mentalne te fudbalske strane. Vjerujem da ćemo odabrati najbolji tim i upisati vrijednu pobjedu u svakom smislu“, kazao je šef struke Husref Musemić.

Medijima se kratko obratio i Nemanja Tomašević. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Nemamo vremena da razmišljamo šta je iza nas. Rezultatski je to bilo loše, već sutra imamo novu utakmicu. Sutra ko god izađe na teren mora dati 200 posto i da upišemo tri boda“, dodao je Tomašević.

Sutrašnji meč igra se na stadionu Tušanj od 15 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.