Širokobriježani u bh prvenstvu ne pružaju igre koje smo gledali u Europskoj ligi

Kazne za poraz od Travnika

Široki Brijeg u Vukovaru

Momčad Širokog Brijega u reprezentativnoj stanci odlazi u Hrvatsku, u Vukovar, gdje će nastupiti na memorijalnom turniru u čast Blage Zadre od 3. do 5.rujna.

Širokobriježanima će ova stanka sigurno dobro doći jer momčad Ive Ištuka nije na nivou igre koji smo gledali u Europskoj ligi protiv Olimpije i Austrije, te protiv Borca u prvom kolu Premijer lige BiH.

Široki je poražen na Pecari od Rudara, u gostima kod Olimpika i Travnika, a jedinu pobjedu osim one iz Banja Luke ostvario je na Pecari protiv Zvijezde. Trenutno zauzimaju 11.poziciju na ljestvici sa 6 bodova.

Momčad Širokog na put za Slavoniju kreće 2.rujna . Prvu utakmicu odigrat će 3.rujna protiv domaćina, ekipe Vukovar '91, a utakmice finala i polufinala na rasporedu su u nedjelju 5.rujna.

Nakon povratka iz Vukovara momčad očekuje nastavak prvenstva, te pripremanje za derbi u 6.kolu Premijer lige BiH kada na Pecari gostuje Željezničar.


Kazne za igrače i trenera radi poraza od Travnika

Momčad Širokog Brijega u prošlom, 5.kolu Premijer lige BiH, doživjela je možda i najteži poraz u novijoj povijesti. U Travniku je istoimena momčad slavila sa 4:0, a Upravni odbor Širokog Brijega odlučio je kazniti trenera i sve igrače koji su odigrali u Travniku , a koji nisu bili na visini svog zadatka, te zbog nedovoljnog zalaganja i profesionalnog odnosa prema igri i  klubu čije boje brane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.