FOTO: T. Hebib

Komentar nakon poraza od Zrinjskog

Mulalić: To je to što Željo ima, ako nisu svi na vrhunskom levelu ne možemo dobiti

Haris Zilić

Željezničar je u prvoj utakmici 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine poražen od Zrinjskog sa 1:2.

Nakon meča komentar je dao trener domaćih Edis Mulalić koji je u svom stilu opisao dešavanja na utakmici.

"Nakon 90 sekundi kada primiš gol sve se poremeti. Neke stvari su bile solidne. U posjedu smo dozvolili Zrinjskom da igra, imali su tri prilike i zasluženo vodili. U nastavku smo pokušali razdrmati, držati u neizvjesnosti, ali opet genijalnost jednog igrača. To je to što Željo ima i ako nisu svi na vrhunskom levelu ne možemo dobiti", rekao je Mulalić i dodao:

"Ako ste pratili, nije nam plan pao, koji smo imali prije utakmice. Zrinjski je nabio nekoliko lotpi u aut. Na nekim mjestima kad te individualno pređe to nije do timskog plana, nego kvalitet pojedinca. To je to, idemo dalje."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.