Sloboda - Leotar 1:0

Nazire se kraj tuzlanskoj patnji: "Častio" ih rezervni golman Leotara

Edmir Škorić

Nogometaši Slobode već 20 utakmica ne znaju za pobjedu, ali danas su na dobrom putu da napokon slave.

Sloboda je ugostila Leotar u derbiju donjeg dijela tabele i najzad ima priliku da ostvari pobjedu protiv oslabljenih gostiju iz Trebinja.

Inicijativa domaćeg tima trajala je od prve minute, da bi pet-šest minuta pred kraj Mladen Veselinović zatresao mrežu gostiju.

Došlo je do konfuzije u odbrani Leotara, veliku grešku napravio je rezrevni golman gostiju Vukanović kojem je lopta ispala iz ruku, pa se odbila do Veselinovića, a on loptu poslao u praznu mrežu za slavlje na Tušnju.

Sloboda je nakon serije slabih igara i rezultata došla u situaciju da strahuje za opstanak, ali s današnja eventualna tri boda slika bi bila potpuno drugačija, dok bi Trebinjci ostali u težoj situaciji pred sami finiš prvenstva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti