Trebinjci u Tuzli bez pola tima

Bodiroga u problemima

Trebinjci u Tuzli bez pola tima

E. Škorić

Velike probleme ima stručni štab Leotara pred gostovanje Slobodi.

Leotar sutra u Tuzli od 15 sati igra važan meč u borbi za opstanak, a trener gostiju iz Trebinja Miodrag Bodiroga lišen je usluga nekolicine ključnih igrača.

"Evo već igramo osam kola u nastavku prvenstva, još ni jednom nismo izveli najjači sastav, a sada je ta situacija još izraženija. Pobjedu protiv Širokog Brijega smo platili povredama Nikole Dujakovića i Filipa Arežine na koje ne možemo računati. Miljan Govedarica je tek počeo sa treninzima, Stefan Paranos je opravdano odsutan, Anđelo Guzijan i Nikola Polić su van stroja. Miloš Aćimović se vratio, dosta se potrošio protiv Širokog brijega. Vidjećemo koliko možemo računati na njega na teškom terenu. Ostali igrači su spremni, svjesni i željni da ostvarimo dobar rezultat", poručio je trener Leotara.

Leotar je imao važan trijumf protiv Širokog Brijega u prošlom kolu koji mu je donio Filip Arežina sjajnim golom iz slobodnjaka, a u redovima bivšeg prvaka BiH nadaju se da mogu izbjeći poraz i sutra u Tuzli protiv još jednog konkurenta u borbi za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Leotar ima 24 boda i ima tri boda više od Radnika, odnosno pet od posljednjeplasiranog Rudar Prijedora, dok je Sloboda sa 26 bodova na osmom mjestu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager
Još da niste Vicini pa da ste kartonirani pred Borac recimo .. šuti dobro je
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi