Derbi 28. kola privlači dosta pažnje

Horde Zla ipak putuju na subotnji meč u Banja Luku: "U inat svima"

S. Mlaćo

Noogmetaši Sarajeva ipak će imati podršku navijača u Banja Luci.

Meč Borca i Sarajeva igra se u subotu od 17 sati, a prvobitno su iz FK Borac naveli da ne mogu osigurati prijem organizovane navijačke grupe.

Naveli su da je razlog aktuelna politička situacija u državi, što je mnoge nasmijalo, a Horde Zla su na kraju dobile 'bitku'.

Potvrdili su da putuju u Banja Luku.

"Banja Luko, Banja Luko, otvaraj kapije...

UNFKS Horde zla organizuje prevoz na gostujuću utakmicu koja se igra u subotu od 17h protiv FK Borac Banja Luka.

Nakon prvobitne neopravdane zabrane dolaska, grupa je upornošću dobila dozvolu za odlazak na utakmicu. Iz navedenog razloga, svi oni koji su u mogućnosti da krenu put Banja Luke, dužni su, u inat svima!

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uplate u prostorijama udruženja u četvrtak (od 16h do 19h) i petak od (16h do 19h). Cijena puta iznosi 35,00KM, dok je ulaz besplatan.
U INAT SVIMA, SVI U BANJA LUKU!", stoji u objavi UNFKS Horde Zla.

Borac u ovaj meč ulazi sa treće pozicije i 46 osvojenih bodova, dok je Sarajevo četvrtoplasirano i ima 39.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.