17

Komentari (17)

1601834469
Banjaluka je opet polazala svoju velicinu… dok se navijaci Sarajeva nisu ni nakasljali kad je Vulturesima bio zabranjen ulaz na Kosevo proslu utakmicu….
MostarskiRodeni81
Cuvajte se braćo, krenite u velikom broju. Policija ce bit nabrijana da vas udara. Sretno !
Ajax11
Pustiće ih 40 min pred kraj tekme pa izvesti 15 min pred kraj…
TMilidza
Svaka čast navijačima Borca koji su tražili da navijaci Sarajeva mogu doći... Imam na Instagram neke svi objavili da je ovo ne pravda i da nisu nikad bili za ovakve odluke
TMilidza
Ecosport
Očekuju se jake policijske snage koje će žestoko udarat i za minimalne provokacije. Bojim se da će momci ići uzalud, rizikovat život, ovakvom Sarajevu nema pomoći, pogotovo protiv Borca kojem se uveliko štima Evropa.
Trt
Zahvalnica navijačima Borca koji su insistirali da se odobri momcima gostovanje, a inače ko nije upućen, ovaj dopis FK Borac je samo kopirao dopis FK Sarajevo koji nisu htjeli primiti navijače borca iz političkih razloga ! Gostovanja navijačima !!!
FahroKonjHodzic
daj promijente to ime drago mi je fk sarajevo ne ko velez al opet to su bratski klubovi al zvat se horde zla to ko neka djeca tako zvuci ne vrijedzam vas
denimen9
Fahro drži se štale i manje baljezgaj.
FahroKonjHodzic
@denimen9 jasam u mirovini radijo sam casan poso i u stali kadje trebalo nisam socijalni slucaj nit me roditelji izdrzavaju ko tebe
denimen9
To onda i odgovara tom tvom narativu, tipa bratski klubovi, neprijateljski klubovi, promjenite ime iz NK u FK, bla bla bla, "Horde Zla" odjednom ne valja.. ako već nemaš pojma o ultras stilu života, ili o navijanju u BiH, navijačkim skupinama, njihovim imenima, nastanku, folkloru i tradiciji, nemoj se onda ni prosipat bezveze, ne doliči to čovjeku tvojih godina.
Koba84
Aloooo Fahro uzmi ubi pa se pistolj i popi sebi jedan dzus
FahroKonjHodzic
@denimen9 sta bolan imam znat mlatite se tam ko marva kulturnija je od vas marva iz stale roditelji vas izdrzavaju dok lupate jedni drugima sebi glave ono dijete otoic u hercegovini i glavu zijanilo mjesto da gledate normalna posla i zivota vama ni marvenjak pomoc ne mere
denimen9
Nemoj se onda miješat, ajde tamo gledaj šta političari pričaju to je penzionerski posao, mani se navijača. Cuj on otišao u penziju i sada bi da mijenja imena navijačkih skupina. E svašta. U penziji se jarane lagano zavali, zapali cigara otvori piva i uživa u ljepotama neba ili plafona zavisi gdje si. Ako si se već naradio kao što pričaš da jesi.
vultureculture87
Fahro da ste se manje vi stariji medjusobno klali i ratovali, manje bi se i mi mlatili. Svoj pos'o gledaj šefe, drž' se konja, mlate se po cijeloj Evropi, ne samo u Bosni. A to što je kod nas mlaćenje gore, je vaša zasluga. Malo li je svakih 30 godina rat?!
FahroKonjHodzic
@vultureculture87 ja sam bijo u zagrebu nisam ratovo
denimen9
Bravo za nogomet koji je opet pobijedio politiku.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti