Duel počinje u 18 sati

Poznati sastavi Sarajeva i Radnika

Haris Zilić

U 28. kolu Premijer lige BiH Sarajevo će na stadionu "Asim Ferhatović Hase" dočekati ekipu Radnika iz Bijeljine. Susret počinje u 18 sati.

Bordo tim je već u mislima u finalu Kupa protiv Veleža, a ta utakmice će pored borbe za trofej ujedno biti i borba za Evropu.

Naravno, ekipa Sarajeva želi da u pozitivnoj atmosferi dočeka pomenuti duel pa bi večeras pozitivan rezultat protiv fenjeraša iz Bijeljine bio veoma bitan.

Sa druge strane Radniku gori pod nogama, još su u igri za opstanak, a pozitivan rezultat na Koševu bio bi ogroman bonus u borbi za opstanak.

Poznati su sastavi timova:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

SARAJEVO: Dizdarević, Pidro, Šabanović, Lazić, Đokanović, Ramić, Mujakić, Bagarić, Kapić, Čataković, Suljić.

RADNIK: Muminović, Nikić, Sušić, Maksimović, Blagojević, Ristanović, Škrijelj, Živković, Đorić, Pantelić, Šubert.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.