Vasoski: April je bio loš, neka maj bude zlatan, a Velkoski nije izbačen iz kluba!
Detalj sa današnje press konferencije

Najavili meč sa Radnikom koji se igra sutra

Vasoski: April je bio loš, neka maj bude zlatan, a Velkoski nije izbačen iz kluba!

S. Mlaćo
Pred nogometašima Sarajeva sutra je novi izazov.

Na stadion Asim Ferhatović Hase stiže 'davljenik' Radnik iz Bijeljine.

Tim povodom sutrašnji meč najavili su šef struke bordo kluba Aleksandar Vasoski te prvotimac Darko Lazić.

“Sutra je utakmica koju moramo dobiti. Takav pristup mora biti od prve minute. April je bio loš na rezulatskom planu, očekuje da maj bude zlatni. Motivisani smo i spremni da odigramo do kraja kako treba i poboljšamo utisak. Osim Avramovskog svi su zdravi, a sve naše misli su okrenute petku i meču sa Radnikom“, kazao je Vasoski u uvodom obraćanju.

Riječ je dobio i Lazić.

“Bitna utakmica zbog samopouzdanja pred utakmicu sa Željezničarom i finale Kupa. Moramo odigrati kvalitetno i naravno slaviti“.

Oglasi

Tri utakmice – tri poraza, bordo tim ne igra dobro, nije postigao ni pogodak.

“Normalno je izgubiti, loše odigrati, a mi smo u nekim utakmicama bolji, ali ne možemo da poentiramo kada je najpotrebnije. Možda je problem u psihologiji. Nadam se da je ta faza iza nas“.

Derbi je odmah narednog utorka.

“Imamo četiri dana da se odmorimo do derbija, nećemo čuvati igrače. Napravit ćemo neki miks, podijelit ćemo minutažu. Mi mislimo samo na sutra, potrebna nam je pobjeda za samopouzdanje. Nogometaš živi od samopouzdanja“.

Atmosfera u ekipi, Velkoski je suspendovan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Čitavu nedjelju smo govorili o disciplini. Krste je pogriješio, ja sam ga udaljio od ekipe zbog ponašanja, ali on nije izbačen iz kluba. Prvi sam mu čestitao kada je ušao u deset najboljih strijelaca, ali pravila su za sve ista. Do daljnjeg je udaljen iz ekipe, no nije izbačen iz kluba. Mislim da će uskoro opet biti sa nama“.

Dodao je da je Suljić spreman, te da zbog kartona neće biti Dala Varešanovića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
UVJEK, I U DOBRU I ZLU...! VJERNA BORDO ARMIJA JE TU.. .!!!! Samo jako...!
6 0
Plavivozdobarskroz
A vidi ovog šošona skroz desno hahahaha..
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi