Susret se igra od 19:21

FK Željezničar spremio aktivnosti za ponedjeljak: Svi na Grbavicu za Ivicu Osima!

Samir Mlaćo
U ponedjeljak (16.05.) se sprema spektakl na Grbavici.

Željezničar će nakon sinoćnjeg vječitog derbija ugostiti FK Radnik, a susret počinje od 19:21 sati.

Biće to prvi domaći meč FK Željezničara nakon smrti legendarnog Ivice Osima, pa navijači kluba sa Grbavice spremaju dostojanstven oproštaj od popularnog Švabe.

Ulaz za sve članove klubova u ponedjeljak će biti besplatan, što su i potvrdili sa Grbavice putem zvanične stranice.

“Ovo će biti prvi domaći susret nakon smrti naše najveće legende, Ivice Osima, a navijači i Klub će se na dostojanstven način i u Dolini ćupova oprostiti od legendarnog Švabe. Podsjetimo, u subotu će se održati komemoracija i ispraćaj s Grbavice, a sahrana je u 15:00 sati na Gradskom groblju Bare.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ulaz za sve aktivne članove na utakmicu s Radnikom bit će besplatan, kao jedan od benefita članstva za 2022. godinu. Navijači će na ulazu skenirati QR kod sa članske kartice ili kontroloru Kluba pokazati e-mail sa potvrdom o članstvu za 2022. godinu. Ulaz za aktivne članove moguć je na južnu, istočnu i sjevernu tribinu. U prodaji će se po uobičajenim cijenama naći ulaznice za južnu, istočnu, sjevernu i zapadnu tribinu. Ulaz za djecu do 12 godina je besplatan“, stoji u objavi FK Željezničar.

Željezničar će nakon Radnika već u srijedu odigrati zaostali prvenstveni meč protiv FK Borac na Grbavici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.