Sjajna atmosfera

Ljepota za oči, milina za uši: Bilino polje 'gori' uz himnu Bosne i Hercegovine!

Midhat Šljivak

Sarajevo i Velež na Bilinom polju odlučuju o pobjedniku Kupa Bosne i Hercegovine.

Fenomenalna atmosfera vlada na zeničkom stadionu i očigledno da je potez NSBiH da se igra jedna utakmica itekako ispravan.

Pred početak utakmice svi su bili kao jedno. Himnu Bosne i Hercegovine svi su pozdravili gromoglasnim aplauzima, a čula se i 'Jedna si jedina'.

Zaista prelijepe scene s Bilinog polja.

Ekipe su počele meč u ovim sastavima:

FK SARAJEVO: Dizdarević, Šabanović, Lazić, Hebibović, Đokanović, Ahmetović, Varešanović, Mujakić, Dupovac, Kapić, Suljić.

FK VELEŽ: Jovičić, Radović, Zvonić, Zeljković, Ćosić, Anđušić, Ovčina, Hasanović, Dejanović, Džanković, Radovac.

Odavno jedan meč u BiH nije privukao toliko pažnje: Tribine Bilinog polja su dokaz

Ko god da podigne ovaj trofej bit će više nego sretan jer će pored pehara dobiti i mjesto u Evropi, što kroz prvenstvo nije ostvareno.

Atmosfera na stadionu Bilino polje odavno nije bila ovako vatrena. Oba tima će imati veliku podršku i nekoliko hiljada navijača je spremno da podrži klubove.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Također, odavno jedna utakmica nije izazvala toliko pažnje u bh. javnosti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.