Korektno, nema šta

Samo jedan igrač Veleža večeras nije slavio, a razlog je jasan

Edmir Škorić

Mostarski Velež večeras je u Zenici osvojio Kup Bosne i Hercegovine.

Rođeni su osvojili prvi trofej nakon 36 godina, pa je uslijedilo ogromno slavlje. Prethodno su nakon velike borbe u finalu srušili Sarajevo, a sve je odlučeno penal lutrijom.

Sjajni Mostarci imaju razloga da slave danima, a samo jedan njihov igrač nije slavio, ali sa veoma jasnim razlogom. Đani Salčin je došao u Velež na posudbu iz Sarajeva i on iz poštovanja prema svom klubu nije htio da slavi.

Salčin je ponikao na Koševu, dijete je tog kluba i sve što je mogao da uradi jeste da ne slavi sa ostatkom ekipe Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je zbog dogovora klubova bio primoran da propusti finale, ali je naravno dobio medalju za osvojen Kup kao i svi članovi mostarskog tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.