20

Komentari (20)

SeoRusilac
VELEZ
salcin je prije svega mostarac....sarajevo kao zauvijek samo krade sve sto valja iz mostara i onda kaze da je njihovo. on je ovo uradio samo radi respekta, nista vise, a svi znaju da mu je srce u veleza.
user1644068495
On se vraca istekla posudba !
StarMoVe
Ostavite Salčina na miru on je djete Mostara.
user1644415954
mehamda
Bravo Dzani niisi ti radovac haskic andjusic
vence
Radovac, Haskic i Anđušić su fudbalero Veleza..dok je Đani (rođeni Mostarac) fudbaler pid ugovorom sa Sarajevom..sta je nejasno mehamda? :)
Starigrad01
Kad smo već morali pehovski izgubiti,nek Velež slavi.Rođeni vole kao i mi jedinu nam domovinu BiH.
EmirEmir111
Neprofesionalno, ali mlad je momak.
Ajax11
EmirEmir111
Kretenu taj igrac je sad Velezov, dzaba sto je dijete Sarajeva. Sta bi rekao da sutra kad bi Sarajevo pobijedilo C. Zvezdu, a onaj vas stoper Lazic ne bi slavio zbog toga sto je ponikao u Zvezdi?
mobih
Taj igtac je potekso u Velezu, Sarajevo ga je dovelo iz Velezovog podmlatka, u doba prije Hasica, kad su kriminalci vodili klub i kad je sve bjezalo iz njega. Tako da je sasvim klmotno mogao slaviti. Sarajevo ga posjeduje ugovorom, srce je u Mostaru...
Dragan_B
Nije Velezov, pod ugovorom je sa FKS na posudbi u Velezu..dakle igrač je Sarajeva u njihovom je "vlasnistvu"
Krivaja Zavidovići
Samo je pozajmljen Veležu. I dalje je igrač Sarajeva, ima ugovor do ljeta 2024.
rabodimis
@EmirEmir111 Vrijedjas covjeka a ti glup ko ku*ac.. Djani nije nikad bio igrac Veleza nego posudjeni igrac Sarajeva.. Ima covjek ugovor sa Sarajevom, jesil normalan.. Lazic je nas igrac a ne zvezdin.. Realno je da slavi uspjeh SVOG kluba jer je to i njegov uspjeh... Djani se vraca u Sarajevo, nece igrat u Evropi.. Velez sumnjam da ima novac za otkup njegovog ugovora.. Tako da, realno, nema sta slavit..
EmirEmir111
@rabodimis pusi ku*ac liku, cuj ja njega vrijedjam.. ja nigdje prvi nisam napisao uvredljiv komentar. Sta ste se nalozoli obojica kao da sam ti ne znam sta napisao, nisam vam ja kriv sto ste ku*ac od ekipe pa se makljate izmedju sebe i cupate stolice na tudjem stadionu kao najveci divljaci.
rabodimis
@EmirEmir111 To mozes samo svojoj majci predlozit.. Vidi kakvog je sina rodila... To joj pristaje..
rabodimis
@EmirEmir111 Braca vrati se na svoje komentare.. Glup si ko ku*ac ispao.. Mozes ti ku*cu mom skakutat sa teme na temu i glumit nakog finjaka.. Kao sto ti rekoh svoje prijedloge prvo svojoj majci uputi, po tvom stavu i tvojoj prici zasluzila je..
PapaK
Jbt, s****ste clanak za sekundu. Pocevsi od @Ajax11 koji nicim izazvan lika naziva glupim, samo zato jer momak ima drugacije misljenje. Fakat niste normala.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti