Mostar je na nogama

Komentar starijeg navijača Veleža će ući u historiju

Haris Zilić

Ludnica je na ulicama Mostara.

Navijači Veleža okupirali su Musalu gdje će dočekati svoje heroje, a slavit će se duboko u noć nakon osvajanja Kupa Bosne i Hercegovine.

Reakcija jednog starijeg navijača koji je bio pod velikim emocijama dovoljno govori šta navijačima mostarskog kluba znači ovaj večerašnji rezultat u Zenici.

"Osjećam se predivno. Znate, 24. maja 1981. godine bio sam Marakani kada je Velež osvojio Kup Maršala Tita, a sada sma to doživio i našoj nezavisnoj državi. Već sam pustio suzu i opet ću pustiti kad dođem kući. Sreća nas je pratila, nisam bio zaodvoljan igrom, ali sreća prati hrabre", rekao je emotivni navijač Veleža večeras na Musali.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.