Dudić je davao izjavu, a zatim su fudbaleri Veleža uletjeli i napravili potpuni haos

Fenomenalna scena

Dudić je davao izjavu, a zatim su fudbaleri Veleža uletjeli i napravili potpuni haos

M. Šljivak

Navijači i igrači Veleža slave trofej Kupa Bosne i Hercegovine.

Nakon pobjede nad Sarajevom slavlje je moglo da počne, a zanimljiva scena desila se dok je trener Feđa Dudić davao izjavu.

Uletjeli su igrači Veleža, nastao je potpuni haos i zapjevao se 'Koktel ljubavi'.

Pogledajte ove fantastične scene, a šta će biti večeras u Mostaru po povratku Rođenih možemo samo zamisliti. Navijali Veleža su već na ulicama, pobjeda se slavi i sasvim sigurno će čekati svoje ljubimce.

Podsjetimo, nakon što je regularnih 90 minuta finalnog susreta završeno bez golova, Velež je bolje izvodio jedanaesterce i stigao je do pehara namijenjenog osvajaču Kupa Bosne i Hercegovine.

Osim pehara Rođeni su i drugi godinu zaredom osigurali plasman u kvalifikacije Konferencijske lige.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fixa
Nije mala stvar da drugoligas osvoji manji trofej u vidu kupa
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi