Na najbolji način odgovorili i na brojne špekulacije

Regoje i Stojanović posložili kockice, Slavija u pobjedničkoj seriji

Samir Mlaćo
Slavija iz Istočnog Sarajeva u najboljoj je formi u Prvoj ligi RS u posljednjih pet kola.

Slavija je upisala isto toliko pobjeda te zauzima sedmu poziciju.

Čelnici kluba mogu biti zadovoljni,  a pohvale pored nogometaša idu i na račun trenerskog dvojca Bojan Regoje – Danijel Stojanović.

Regoje i Stojanović priliku su pružili čak sedam juniora, a i ostali kadar je domaći, čime ostvareni uspjeh dobija još veću vrijednost.

Ovaj ambiciozni dvojac napravio je itekako pozitivnu priču u i oko kluba, što su prepoznali mnogi.

Oslonuli su se na domaći kadar, a veliki pritisak je bio na ovaj klub s obzirom da su odmjerili snage sa timovima koji vode bitku za opstanak.

Pojavljivali su se i razne špekulacije o tome za koga će igrati Slavija, protiv koga će 'stati na kočnicu', a protiv koga igrati maksimalno.

Iz Slavije su odgovorili na najbolji način, pet pobjeda u pet utakmica, te prostor za zakulisane radnje ostavili onima koji žele sa istima da se bave.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

S obzirom na trenutni kadar te kvalitetne mlade nogometaše nema sumnje da će uz određena pojačanja Slavija naredne sezone biti ozbiljan konkurent u borbi za prvo mjesto i plasman u Premijer ligu.

Za vikend je Slavija savladala Borac iz Kozarske Dubice sa 1:0, a u narednom posljednjem kolu ove sezone u goste će kod FK Alfa Modriča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.