Imaju visoke ambicije

Ostvarili su najveći uspjeh u klupskoj historiji, a sada dovode ni manje ni više nego Ronalda

Admin Čaušević

Kada ostvarite najveći uspjeh u klupskoj historiji onda sebi ne postavljate granice i vjerujete da možete dokučiti nebo. 

Roma je prije nekoliko dana stigla do prvog evropskog trofeja, nakon što je dosada nekoliko puta stigla do završnice, sada je prvi put digla trofej u zrak.

Jose Mourinho i njegova ekipa su u finalu Konferencijske lige pobijedili Feyenoord i tako ostvarili najveći uspjeh u historiji popularne Vučice

Koliki entuzijazam vlada među navijačima rimskog velikana govori i činjenica da se već prodala 21 hiljada godišnjih karata za novu sezonu.

U subotu ujutro u javnost je plasirana i prava bomba. A to je da Roma dovodi Cristiana Ronalda, ni manje ni više.

Transfer koji se iz trenutne perspektive čini nemogućim, ali rimski list Il Messaggero tvrdi da može doći do Ronaldovog dolaska u Vječni grad.

Vjeruju da će porodica Friedkin zasukati rukave i Ronaldu ponuditi luksuzni ugovor. Igrat će i na kartu Mourinha koji odlično poznaje Portugalca.

CR i Posebni su u prošlosti sarađivali u Realu, a u Romi se nadaju da će ih ponovo spojiti i tako krenuti na pohod na Scudetto.

Inače, Roma će u novoj sezoni igrati u Europa ligi, baš kao i Manchester Uniteda pa se iz tog ugla za najpopularnijeg fudbalera današnjice i ne bi previše promijenile.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.