Napušta Kraljeve

Samo im je on u glavi: Isco u oproštajnoj poruci od Real Madrida brutalno ismijao Mbappea

Endin Čaušević

Španski fudbaler Isco oprostio se jučer od Real Madrida i karijeru će nastaviti u nekom drugom klubu.

Isco će nakon devet godina napustiti kraljevski klub kao slobodan igrač jer nije postigao dogovor oko nastavka saradnje. S Realom je čak pet puta bio prvak Evrope čime se rijetko ko može pohvaliti iako se Isco prethodnih sezona baš i nije naigrao.

Odbijao je odlaske iz Reala dok je bio pod ugovorom, ali sada jednostavno nema izlaza i bio je primoran da potraži novi klub. Mnogi smatraju da će ostati u Španiji i potpisati vjerovatno za Sevillu ili Betis.

Isco se jučer zvanično oprostio od Real Madrida i navijača ovog kluba emotivnom porukom koju je objavio na Instagramu.

No, ono što je posebno oduševilo navijače Real Madrida jeste dio u kojem je prozvao Kyliana Mbappea. Iako nije direktno spomenuo igrača PSG-a svima je jasno da je ta poruka njemu upućena.

Isco je objavio emotikon kornjače aludirajući na Mbappea koji je svojevremeno pozirao s maskom jednog od likova iz crtanog filma "Nindža kornjače".

"Kada Real Madrid pokuca na tvoja vrata nikada ih ne možeš odbiti, ali namjerno i tu uvijek postoje izuzeci", napisao je, između ostalog, Isco u svojoj poruci i na kraju ove rečenice dodao emotikon kornjače.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jasno je da je Mbappe itekako razočarao sve u Realu što je odbio ugovor i ostao je u PSG-u, ali niko nije očekivao da ih je to toliko potreslo da već danima skoro svi pričaju samo o tome i to čak i tokom slavlja trofeja Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.