Već je nastupao i u Premijer ligi naše zemlje

Pecelj ostvario cilj u Super ligi Srbije, da li ga očekuje novi izazov?

Samir Mlaćo
Nekadašnji član Leotara, Čapljine, Zvijezde Gradačac i Čelika Ljubiša Pecelj (28) uspješno je okončao sezonu u Super ligi Srbije.

Pecelj je sa Radničkim iz Kragujevca obezbijedio opstanak, što je bio primarni cilj ovog kluba.

Radnički je nakon završetka sezone ostao bez šefa struke Nenada Lalatovića koji je krenut put Premijer lige naše zemlje, tačnije u novoj sezoni će sjediti na klupi FK Borac Banja Luka.

Upitan je i ostanak velikog broja igrača, među kojima je i Pecelj, koji ima nekoliko ponuda.

“Cilj smo ostvarili, Super liga će se i naredne sezone igrati u Kragujevcu. Ovaj grad, ovaj klub, ovi navijači to zaslužuju“, rekao je Pecelj.

Špekuliše se da bi mogao se vratiti u Premijer ligu, a poznavajući bh. nogomet sigurno ne bi imao problema da se brzo adaptira.

Pecelj je u protekloj sezoni upisao 21 nastup.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.