Pecelja žele i premijerligaši, uskoro donosi odluku

Iza sebe imam sjajnu sezonu u Metalcu

Pecelja žele i premijerligaši, uskoro donosi odluku

Samir Mlaćo
Nakon veoma kvalitetne sezone u Super ligi Srbije, Ljubiša Pecelj odlučio je da napusti redove Metalca.

Pecelj nije postigao dogovor o nastavku saradnje, te će uskoro donijeti odluku o novom klubu.

Kako saznajemo, ponuda iz Premijer lige naše zemlje, Srbije, ali i iz Albanije.

Svjestan je da odluku mora donijeti u što skorijem roku, a  s obzirom na partije koje je pružao u Srbiji, jasno je da je 'na cijeni'.

Pecelj je upisao 27 nastupa u protekloj sezoni elitnog ranga u Srbiji, te dodao i dva pogotka, a imao je i neugodnu povredu zbog koje je propustio šest kola, na vratio se brzo na teren i u staru dobru formu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pogodio je već u debiju protiv Mačve u drugom kolu te osvojio simpatije navijača koji za ovog 27-godišnjaka imaju samo riječi hvale. Pecelj je pogodio i protiv Napredka (2:2) i to na fenomenalan način, pa je ista majstorija izabrana za pogodak kola.

U našoj zemlji nastupao je za Čelik, Zvijezdu, Čapljinu i Leotar, a sada postoji mogućnost da se opet vrati u bh. nogomet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi