Foto: T. Hebib

Za pet dana se pale motori

Vrijeme za odmor ističe: Dudić izvršava prozivku, Sarajevo kreće s pripremama

Eldar Ganibegović

Jedna neuspješna sezona je iza FK Sarajevo u kojoj nisu osvojili trofej niti izborili Evropu, no na Koševu ne gube vrijeme i već slažu kockice za narednu sezonu. 

Feđa Dudić je već predstavljen kao novi trener Bordo tima, za klub će potpisati i Ikić, a vrijeme za odmor polako ističe i kreće se s pripremama.

Motori se pale 12. juna kada će Feđa Dudić izvršiti prozivku, a prva prijateljska utakmica igrat će se 23. juna i to na Koševu. 

Nakon toga slijedi odlazak u Sloveniju, tačnije u Rogašku Slatinu 25. juna gdje će odigrati još dvije prijateljske utakmice, 29. juna i petog jula.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dan kasnije planiran je povratak u Sarajevo, generalka je zakazana 9. jula na Koševu, a sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine starta 16. jula. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.