Ljubimac navijača Veleža na najvećem iskušenju u karijeri

Šta će odlučiti?

Ljubimac navijača Veleža na najvećem iskušenju u karijeri

A. Čaušević

Velež još uvijek nije riješio trenersko pitanje za novu sezonu nakon (ne)planiranog odlaska Feđe Dudića.

Dok je Velež u potrazi za novim trenerom rukovodstvo osvjača Kupa BiH istovremeno riješava i igračku križaljku za narednu sezonu.

Veliki je upitnik iznad Harisa Ovčine, ljubimca navijača koji se nalazi na velikom iskušenju i moglo bi se reći na raskrsnici karijere.

Ovčina se posljednjih sezona isprofilisao u jednog od najboljih bekova Premijer lige i sigurno bi predstavljao pojačanje za bilo koji klub u našoj zemlji.

Sarajliji je istekao ugovor s Veležom. Na stolu ima ponudu Rođenih za produženjem saradnje, ali još uvijek nije donio končanu odluku.

Ovčinu u svoje redove mami i Sarajevo koje traga za kvalitetnim pojačanjima nakon razočaravajuće prošle sezone i izostanka plasmana u Evropu.

Ovaj 25-godišnjak bi se najradije otisnuo u inostranstvo zbog čega i još uvijek vjerovatno i ne prihvata ponudu nekog od domaćih klubova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bivši fudbaler hrasničkog Famosa je u Velež stigao prije šest godina. U Mostaru je doživio igračku afirmaciju i sa Rođenim je prošao praktično sve.

Igrao je Prvu ligu, evropske mečeve, a kao šlag na tortu stiglo je i osvajanje Kupa BiH. Prema nezvaničnim podacima za Rođene je odigrao više od 140 utakmica uu 19 golova i 20 asistencija.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Catanzaro
Hare Velež te je napravio dijete drago i on u našoj ligi mora biti prioritet ako nisi pronašao inostrani angažman. Kada čovjek izgubi čast i obraz popišaj ga
21 4
plemic
raspad sustava?
2 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi