FOTO: FK Sarajevo/facebook

Klub potvrdio

Ivan Ikić novi fudbaler FK Sarajevo! · Zvanično

Haris Zilić

FK Sarajevo predstavio je novo pojačanje.

Bivši fudbaler Širokog Brijega Ivan Ikić potpisao je ugovor sa Bordo timom, a ekipa sa Koševa je to ozvaničila na svojoj Facebook stranici.

"Ivan Ikić je novo lice u svlačionici FK Sarajevo. Ikić je rođen u Đakovu 13. septembra 1999. godine, a u naš klub stiže nakon što mu je istekao ugovor sa NK Široki Brijeg. Krilni napadač potpisao je ugovor na 2 godine, uz opciju produženja na još jednu dodatnu", stoji u saopštenju FK Sarajevo.

Prije Ikića klub je objavio da je jedan od najtalentovanijih fudbalera svoje generacije i juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine Muharem Trako potpisao novi ugovor koji ga sa klubom veže do 2026. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Koševu je početak juna počeo veoma aktivno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.