Vrijeme za odmor ističe: Dudić izvršava prozivku, Sarajevo kreće s pripremama
Foto: T. Hebib

Za pet dana se pale motori

Vrijeme za odmor ističe: Dudić izvršava prozivku, Sarajevo kreće s pripremama

Eldar Ganibegović

Jedna neuspješna sezona je iza FK Sarajevo u kojoj nisu osvojili trofej niti izborili Evropu, no na Koševu ne gube vrijeme i već slažu kockice za narednu sezonu. 

Feđa Dudić je već predstavljen kao novi trener Bordo tima, za klub će potpisati i Ikić, a vrijeme za odmor polako ističe i kreće se s pripremama.

Motori se pale 12. juna kada će Feđa Dudić izvršiti prozivku, a prva prijateljska utakmica igrat će se 23. juna i to na Koševu. 

Nakon toga slijedi odlazak u Sloveniju, tačnije u Rogašku Slatinu 25. juna gdje će odigrati još dvije prijateljske utakmice, 29. juna i petog jula.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dan kasnije planiran je povratak u Sarajevo, generalka je zakazana 9. jula na Koševu, a sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine starta 16. jula. 

Poznat je plan ljetnih priprema pred početak sezone 2022/23 ➡️ https://fksarajevo.ba/vijesti/plan-ljetnih-priprema-sezona-202223/6396

Posted by FK Sarajevo on Tuesday, June 7, 2022
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Idemo Duda lagano, motivacija je ono sto fali nasem timu. Od prosjecnog motivisanog igraca se uvijek moze dobiti vise nego pd zvijezde tipa ona trojica sminkera sto su otisli, koji ruke stave na kukove i setaju. Imamo mi jos 2-3 juniora i hajdeeeeeeeeeeee
4 1
mido1921
Dudiću nisi više u Veležu. Ne igraš evropu pa sad da počinješ.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi