Nova portparolka Banjalučana

Djevojka s interesantnom životnom pričom pojačala FK Borac

Edmir Škorić

Mnogo je promjena u FK Borac proteklih sedmica, odnosno otkako je završila sezona 2021/22.

Igračke promjene su već uveliko na snazi, stručni štab je također promijenjen i sada je na njegovom čelu karizmatični srbijanski trener Nenad Lalatović, a potom je danas imenovan i novi portparol kluba.

Ta je čast pripala Mariji Đurić, koja je, interesantno, rođena u Indoneziji, u Bandungu, ali je veći dio djetinjstva provela u Banjaluci gdje je završila Osnovnu školu "Ivo Andrić". Školovala se kasnije u Bangkoku, obišla mnoge zemlje širom svijeta i opet se vratila u Banjaluku.

Sada je dobila priliku da radi kao portparolka u FK Borac i za nju je to velika čast.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

''Dolazak u FK Borac i ulazak u svijet fudbala za mene je veliki izazov u karijeri. Za mene je ovo jedno novo poglavlje i veoma sam motivisana da iskoristim svoja znanja i iskustva kako bi FK Borac napredovao i u ovom, veoma bitnom, segmentu. Znam da je naš klub sinonim za Banjaluku i banjalučki sport, i već se radujem novim pobjedama svih nas", kazala je ona.

"Na sport gledam kao jednu od najvažnijih sfera društvenog života, a FK Borac na prepoznatljiv simbol našeg područja. Zajedno sa ekipom ljudi, sa kojima ću sarađivati unutar kluba, uvjerena sam da možemo da napravimo mnogo toga kako bi naš klub bio predstavljen u javnosti onako kako zaslužuje. Čeka nas puno posla, ali svi smo radoholičari i to nam neće predstavljati problem. Najvažnije je da ekipa na terenu niže pobjede, a mi ćemo im biti još jedan dodatni vjetar u leđa'", ispričala je Marija za zvaničnu stranicu Borca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.