Vraća se u BiH

Nedavno je igrao protiv Ronalda i Ibrahimovića, sada stiže u Premijer ligu · Saznajemo

Admin Čaušević

Još jedno poznato ime se vratilo u Premijer ligu. 

Ante Hrkać koji je ljubiteljima bh. fudbala poznat po igrama u Širokom Brijegu na putu je da postaje fudbaler Tuzla Cityja, saznaje SportSport.ba.

Tuzla City treba pojačanja u posljednjoj liniji nakon odlaska Morrisa, a kako stvari stoje dres ovog kluba će nositi 30-godišnji Hrkać.

Širokobriježanin je prošlu sezonu proveo u Mladosti iz Lučana, a u Premijer ligu BiH se vraća nakon dvije godine igranja u inostranstvu.

Jedno vrijeme je bio član italijanskog niželigaša Novare, a u prijateljskim utakmicama za taj tim je igrao protiv ni manje ni više Zlatana Ibrahimovića i Cristiana Ronalda koji su bili članovi Milana, odnosno Juventusa.

Sa svojim bogatim iskustvom Hrkać će sigurno donijeti sigurnost odbrani tuzlanskog premijerligaša koji će i u novoj sezoni imati visoke ambicije. Očekuje se da potpiše dvogodišnji ugovor. 

Osim za Široki Hrkać je u Premijer ligi igrao i za Čelik kada je zenički klub bio dio elitnog ranga bh. fudbala, bio je još član Viteza i GOŠK-a. Promijenio je i nekoliko klubova u Hrvatskoj, a još je igrao u Austriji, Albaniji i Saudijskoj Arabiji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.