Brazilac opet na terenu

Pokušali su poniziti pravog Ronalda, za nekoliko sekundi su dobili lekciju za cijeli život

Admin Čaušević
Teme:

"Pravi Ronaldo" kako mnogi zovu legendarno Nazarija da Limu Ronalda je još jednom pokazao da je pravi majstor s loptom u nogama. 

Svojevremeno najbolji igrač svijeta je zaigrao mali fudbal. Nemilosrdni ubica pred protivničkim golom sa 414 pogodaka u karijerri je još jednom pokazao kako je ubojit.

Brazilac ima evidentan višak kilograma, ali to mu nije smetalo da u ''pet na pet'' fudbalu pokaže kakav je majstor.

Tokom jedne utakmice rivali su pokušali ismijavati Ronalda i poniziti njegov tima, ali su na kraju samo završili nasamareni čuvenom "biciklicom".

U jednom napadu Ronaldo se našao u situaciji "jedan na dva", ali je svojim čuvenim driblinzima uspio nadmudriti protivnike.

Nakon što mu je golman prvi put izbio loptu, Brazilac je eksplozivnim driblingom prevario prvo igrača, a zatim loptu poslao u rašlje.

Video je ubrzo postao viralan, a mnogi su složni da nije bilo velikog broja povreda koljena da bi za Ronalda samo nebo bila granica.

Ronaldo je tokom karijere igrao za Milan, Inter, Real Madrid i Barcelonu te se smatra jednim igračem kojeg poštuju svi navijači navedenih klubova bez obzira što je igrao za ljute rivale.

Doživio je i teške tri povrede koljena, prvu u Interu kada je skoro tri sezone bio van terena, zatim mu se isto desilo u Interu i Milanu. Ubrzo su stigli i problemi s kilažom, a karijeru je završio sa 35 godina.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.