Foto: T. Hebib

Želi ga Igman

Anel Hebibović se vraća tamo odakle je i krenuo? · Saznajemo

Eldar Ganibegović

Anel Hebibović jedan je od fudbalera s kojim je najavljen sporazumni raskid ugovora i koji će ovog ljeta napustiti FK Sarajevo.

Dugogodišnji prvotimac kluba s Koševa tako će biti slobodan u potrazi za novim klubom.

Kako neslužbeno saznajemo, za njegove usluge zainteresovan je novi bh. premijerligaš, Igman iz Konjica. 

Upravo u Igmanu u rodnom Konjicu Hebibović je i počeo karijeru, a kasnije je igrao još za GOŠK, ponovo za Igman, zatim Velež i Sarajevo, te kratko na posudbi u Olimpiku.

U prethodnoj sezoni je Hebibović za Sarajevo nastupio na 30 utakmica na kojima je postigao tri gola i dodao jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasno je da bi dolazak iskusnog 31-godišnjaka mnogo značio Igmanu kojem je želja da izbori ostanak u debitanstkoj sezoni koju će igrati u Premijer ligi, a vidjet ćemo na kraju da li će do potpisa i doći.

Demir Jakupović i Azur Mahmić najnovnija su pojačanja Igmana, a zasigurno bi dolazak Anela Hebibovića također mnogo razveselio navijače u Konjicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.