14

Komentari (14)

Shaba
Ljudi slazem se i ja da je ljudima vakat da odu, da nije to to vise, al mnogi od njih su imali dobrih sezona, bili korektni, na kraju krajeva, ostajali u klubu i kad je bilo dobro i lose. Ne vidim potrebu da ih sad pljujemo i slicne stvari. Bit kulturan zahvalit se i ic dalje,postovat neke stvari ljudima koji su pokazali da vole klub. Ok, proslo njihovo, al ne kontam sto vazda moramo sve bacit pod noge. Kad neko popljuje klub, glumi debila, onda ga opravdano mrsnes al kod nas to postalo pravilo, da cim neko ide degradira se maksimalno. I nije to samo kod nas navijaca Sarajeva, vec kod svih, mentalitet sta li vec. Tako su pojedini crveni pljuvali Fedju sad kad je dolazio, tako kod nas pljuvali Husrefa, Hadziju, zbog rekla kazala prica. Tako i plavi pljuvali Stilica prije pola godine. Fkt su neke stvari ruzne, i jbg ako se vec ne mozemo zahvalit ne moramo nit pljuvat i ponizavat ljude, samo zato sto je doso vakat da odu.
delta
E sad ce ovi novi premijer ligasi pokupiti ove sve sjartove i zestola borba za opstanak!Pa gdje su vam vasi igraci,gdje su prava nova pojacanja,nova imena,gdje su vasi omladinci,nema od naseg fudbala nikad nista....
selver79
Slavim ovaj dan ko da mi je rodjendan
Belajsuz1989
Extra momak a i igrac najbolje bi mu bilo sad u rodni Konjic,osim ako sta s vana ne izleti.
user1651398816
Sad u slobodu pa sad u igman
Husrefbeg22
Trebali su ostaviti Hebibovica a rijesiti se Ahmetovica. U prosloj sezoni katastrofalan.
Gvardijan
Trebali su ostaviti njega i Lazica sa kojim su prije 15 dana dogovorili nastavak saradnje a onda ga je Dudic odjednom precrtao.Pomalo nejasno zasto.
fukaraslana
Zato sto dudic nije jaran sa njihovim nenadzerima
Gvardijan
Ne razumijem one koji ga pljuju i koji kao jedva cekaju da ode.Igrao je sasvim korektno za klub,dok je ekipa valjala i dok je igrala dobro covjek je igrao sasvim dobro.Kada su mesetari poceli rasturati klub i kada je dosao pad u igri i rezultatima onda je donekle pao i on.Ali sada ga se Sarajevo nece bas tako lako rijesiti.Ugovor mu istice iduce godine,imaju mu duzni novac za plate i vjetovatno ce on zahtijevati ono sto su mu duzni.
COVID19
Hvala i sretno!
pitariistok
Realno to je taj domet...hvala ti za sve sto si/sto nisi uradio za Sarajevo.
Mostarac94
Pljuvanje od strane pitara 3,2,1 sad
Dubravica
Najbolji igrac Sarajeva
nedoni46
idi vise i ne okreci se
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.