Produžio ugovor sa Željom

Zna se gdje će Nedim Mekić igrati naredne sezone · Zvanično

E. Čaušević

Vezni fudbaler Nedim Mekić odlučio je ostati u Željezničaru.

Klub s Grbavice potvrdio je danas da je Mekić produžio svoj ugovor sa sarajevskim klubom, te će i naredne sezone nositi dres Željezničara.

Ovaj 27-godišnji veznjak je prošle sezone bio jedan od najstandardnijih igrača u ekipi Plavih, te je sigurno za Edisa Mulalića veliko olakšanje što je odlučio produžiti svoj ugovor s ovim klubom.

"Produžili smo ugovor na obostrano zadovoljstvo, nisam se dvoumio, kući sam i lijepo mi je, a novi ugovor i broj odigranih utakmica u prošloj sezoni pokazuje mi da je struka zadovoljna sa mnom. Znam da mogu još više, krenuli smo s jakim pripremama i nadam se da ću se ja, kao i cijela ekipa, dobro pripremiti i da ćemo našim navijačima donijeti više radosti", rekao je Mekić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mekić je u protekloj sezoni u dresu Željezničara odigrao 32 utakmice u svim takmičenjima i uspio je postići četiri gola.

U sarajevski klub stigao je prošlog ljeta iz Radnika kao slobodan igrač, te se pokazao kao veoma dobro pojačanje. Mekić je u karijeri nastupao još za Igman, Travnik, Zvijezdu i GOŠK.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.