Pripremni duel

Šest pogodaka na meču Zrinjskog i Shkendije

Edmir Škorić

Aktuelni prvak BiH je prvi dio priprema okončao remijem (3:3) protiv Shkendije.

Nakon prvih 45 minuta bilo je 1:1. Plemići su poveli golom Ćuže, a u 42. minuti Hasani donosi izjednačenje, da bi u nastavku uslijedila prava golijada.

Kamenar u 49. minuti vraća vodstvo Mostarcima golom iz penala, ali je Mijatović samo tri minute kasnije autogolom izjednačio na 2:2.

U 54. minuti novi autogol, ovaj put Muratija, za novo vodstvo Zrinjskog, da bi Sadriu u 58. minuti postavio konačnih 3:3.

Duel je odigran u Sloveniji, a Zrinjski se uveliko sprema za prvi izazov u Evropi, dok će 16. jula krenuti u odbranu naslova prvaka BiH.

Za Zrinjski su danas igrali:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvo poluvrijeme: Čondrić, Ćorluka, Senić, Magdić, Memija, Savić, Sučić, Janković, Tičinović, Ćuže, Mandić

Drugo poluvrijeme: Soldo, Gulišija, Mijatović, Bekić, Malekinušić, Kozina, Kamenar, Bojo, Juranović, Šipovac, Sabljić

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.