Scene koje su oduševile javnost

Takav vatromet i bakljadu Mostar ne pamti: Pogledajte kakav spektakl su napravili navijači Veleža

Endin Čaušević, foto: Admin Čaušević

Navijači Veleža sinoć su na spektakularan način proslavili 100. rođendan mostarskog kluba.

Velež je osnovan 1922. godine i jedan je od najstarijih klubova u Bosni i Hercegovini, a navijači ovog kluba su na fantastičan način proslavili rođendan voljenog kluba, a slike iz Mostara oduševile su javnost.

Tačno u ponoć u Mostaru je organizovana bakljada i vatromet navijača Veleža. Posebno je oduševila bakljada koju su navijači ovog kluba priredili na Starom mostu, a oduševljeni građani Mostara su sve to snimali.

Rođeni su zaista priredili noć koja će se dugo pamtiti i pokazali su još jednom koliko vole svoj klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sinoć niko u Mostaru nije ostao imun na fantastične prizore vatrometa i bakljade, a mnogi su iskoristili priliku da sve to snime i objave na društvenim mrežama.

U videu ispod možete pogledati iz više uglova i dijelova grada na Neretvi kakva atmosfera je bila sinoć u Mostaru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.