Svega je bilo na Zlatiboru

"Prijateljski" meč Željezničara i Mornara bez golova, ružne scene početkom drugog poluvremena

Samir Mlaćo
Nogometaši Željezničara odmjerili su danas snage sa FK Mornar Bar na Zlatiboru.

Bilo je veoma uzbudljivo, vidjeli smo i prekid od desetak minuta, a na kraju je završilo 0:0, a odigrano je tek 70-tak minuta.

Željezničar je bolje otvorio meč, Subašić je imao sjajnu priliku u 13. minuti, a zatim prijeti i Štilić.

Desetak minuta kasnije prijeti Mornar, Muftić brani.

Pred sami kraj prvog dijela Mornar je imao veliku šansu. Prvo je stativa spasila Željezničar, a zatim Cocalić blokira loptu koji su gotovo svi vidjeli u golu.

Drugo poluvrijeme donijelo je odmah i prekid. Nakon jednog faula sukobili su igrači na terenu, utrčali su i rezervisti, pa je meč bio prekinut.

Kada se sve smirilo, nastavljen je meč, a crnogorski tim je imao veliku šansu u 55. minuti. Sreća je bila saveznik Željezničara.

Nakon ružnih scena nekako suu bolje snašli Crnogorci, postigli su i pogodak, no signaliziran je ofsajd. Uzvratio je nakon toga Štilić, no izborio je samo korner.

Meč je skraćen odlukom sudija i ostalo je 0:0.

Prijateljski meč:

FK Željezničar – FK Mornar Bar 0:0

FK Željezničar: Muftić, Šehić, Cocalić, Kosorić, Vego, Mekić, Štilić, Santos, Beganović, Subašić, Hodžić.

 

 

 

 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.