Željezničar i Leotar novu sezonu otvaraju u atraktivnom terminu

Utakmica prvog kola

Željezničar i Leotar novu sezonu otvaraju u atraktivnom terminu

Haris Zilić

Naredni vikend, tačnije za devet dana kreće nova sezona Premijer lige BiH.

Prvo kolo donosi nekoliko zanimljivih duela, ali i pravih ljetnih termina za odigravanje utakmice.

Tako će se duel Željezničara i Leotara odigrati u subotu 16. jula sa početkom u 21 sat.

Svakako termin pod reflektorima je uvijek atraktivan, a zbog ljetnih vrućina sigurno da će puno lakše biti igračima i navijačima u večernjim satima.

Pored duela Željezničara i Leotara u prvom kolu sastaju se Posušje - Velež, Sarajevo - Tuzla City, Borac - Sloga Doboj, Sloboda - Zrinjski i Igman - Široki Brijeg.

Već u prvom kolu moglo bi biti dosta pomjeranja zbog utakmica naših klubova u Evropi tako da će neki mečevi biti vjerovatno odgođeni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvo kolo trebalo bi se igrati u tri dana, a to je petak 15. juli, subota 16. juli i nedjelja 17. juli.

Naredne sedmice znat će se svi zvanični termini, ali i eventualne odgode u prvom kolu nove sezone Prmeijer lige Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi