Nastavljaju se odgode

Hercegovački duel u Premijer ligi BiH neće biti odigran ovaj vikend

Haris Zilić

Nastavljaju se odgode u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Nakon utakmice Tuzla City - Posušje, stigla je i zvanična potvrda o odgodi utakmice Velež - Igman Konjic također u drugom kolu.

"Utakmica 2. kola Premijer lige BiH FK Velež i FK Igman je odgođena na zahtjev kluba iz Mostara zbog obaveza u međunarodnim takmičenjima, tačnije zbog nastupa u 2. pretkolu kvalifikacija UEFA Konferencijske lige dana 21. i 28.07.2022 godine", stoji u zvaničnoj objavi FK Igman.

Dakle, drugo kolo će nam ponuditi samo četiri duela, kao što je bio slučaj i u prvom kolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež u četvrtak očekuje prvi duel drugog pretkola UEFA konferencijske lige protiv Spartansa sa Malte, a 28. jula i revanš na Malti.

U slučaju prolaska u treće pretkolo UEFA konferencijske lige, Rođene očekuje duel protiv boljeg iz meča Lveski Sofija - PAOK Solun.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.