Meč se igra u četvrtak na Grbavici

Rođeni već od danas u Sarajevu: Sve je spremno za okršaj protiv Hamruna

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža igraju u četvrtak protiv Hamruna prvi meč drugog pretkola Konferencijske lige.

Mostarski klub će svoje evropske utakmice i ove sezone igrati na Grbavici gdje su prošle godine imali dosta uspjeha, a Rođeni se nadaju da će se to nastaviti i ove sezone.

Utakmica između Veleža i Hamruna igra se od 20:30 sati i sigurno je da će mostarski klub imati veliku podršku svojih navijača kao što je to bilo i prošle sezone.

Rođeni će već danas doputovati u Sarajevo gdje će odsjesti u jednom od sarajevskih hotela.

Izabranici Amara Osima će sutra na Grbavici odraditi posljednji trening pred meč protiv Hamruna, a Rođeni će trenirati i večeras jer žele da budu što spremniji za okršaj protiv klub s Malte.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Ulaznice za ovaj meč puštene su u prodaju jučer, a cijene su 25 KM za istočnu, te 20 KM za sjevernu tribinu stadiona Grbavica.

Također, i Hamrun će imati podršku svojih navijača jer se očekuje dolazak manje grupe koja će biti smještena na južnoj tribini.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.