Foto - Screenshot

Nestvarne scene

Gerard Pique će dugo pamtiti ono što mu se sinoć desilo u Las Vegasu

Midhat Šljivak

Gerard Pique odigrao  je drugo poluvrijeme u pobjedi Barcelone protiv najvećeg rivala Real Madrida od 1:0.

Iskusni defanzivac je u posljednjih nekoliko sedmica u centru pažnje svjetske javnosti zbog burnog razvoda s čuvenom pjevačicom Shakirom, a zbog toga je bio i na meti navijača u Las Vegasu.

Kada god bi Pique dobio loptu uslijedili su ogromni zvižduci publike. S tribina su se čuli i povici 'Shakira, Shakira' i na taj način su navijači Reala pokušali da isprovociraju protivničkog fudbalera.

Pique je kroz karijeru igrao na dosta 'vrućih' terena. Sigurno nije očekivao da će baš u Las Vegasu biti izviždan uz povike s tribine i pitanje je šta mu tek slijedi u Španiji.

On je prethodnih godina često bio meta zbog supruge Shakire. Nju su vrijeđali s tribina, uglavnom navijači Espanyola, zbog čega je ovaj klub bio i kažnjen od strane La Lige.

Sada će udar na iskusnog štopera biti još i jači i sigurno će zbog toga biti dosta nervoze u novoj sezoni.

Podsjetimo, Pique i Shakira su se rastali nakon 12 godina veze i zajedničkog života i sada vode raspravu o budućnosti njihova dva sina.

Oboje žele starateljstvo nad djecom i vrlo je moguće da će sve dobiti sudski epilog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti