Plemići do kraja sedmice dobivaju trenera

Perić na klupi protiv Budućnosti

Adnan Beganović

Fudbalere Zrinjskog u šesnaestini finala Kupa BiH protiv Budućnosti će s klupe predvoditi dojučerašnji pomoćnik bivšeg trenera Dragana Jovića, Dragan Perić.

Dragan Perić sutra će s klupe predvoditi popularne Plemiće, a veoma brzo Zrinjski će dobiti novog trenera.

Prema riječima predsjednika mostarske momčadi Ante Vidačeka novi trener Zrinjskog sasvim sigurno će biti neko od iskusnijih stručnjaka, a postoji velika mogućnost da Plemiće preuzme neko od trenera iz našeg susjedstva.

Ono što je sigurno je to da će Perić određeni period raditi s novim trenerom, a potom će biti raspoređen u omladinski pogon, što samim tim znači da će novi šef struke izabrati svoje saradnike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti