Očekuje se velika posjeta

Oko stadiona Koševo veliki broj navijača koji još pristižu: Kao da dolazi Borussia, a ne Sloga...

Edmir Škorić

Fudbaleri Sarajeva večeras dočekuju ekipu Sloge iz Doboja na stadionu Koševo.

Biće ovo prilika da po prvi put u novoj sezoni navijači Sarajeva podrže na najvećem bh. stadionu tim predvođen Feđom Dudićem, koji je nedavnom 3:1 pobjedom nad Borcem pokazao da će biti hit u sezoni koja slijedi.

Bliži se početak zamjene travnjaka na Koševu, a onda će se bordo tim privremeno preseliti u Zenicu. Iz FK Sarajevo su poručili prije utakmice da otvaraju sjever i da očekuju veliku podršku.

"Otvaramo Sjever za utakmicu protiv Sloge, a zauzvrat očekujemo dlanove, srce i ljubav prema klubu. U narednim utakmicama očekujemo naše navijače u Zenici dok se travnjak na Koševu ne dovede na nivo kakav zaslužuju naši igrači, njihovi suparnici, ali i navijači. Postanite član, budite dio FK Sarajevo, preuzmite i vi obavezu, vrijeme je da naš klub povedemo putem stare slave", saopšteno je.

Inače, navijači su u velikom broju stigli na Koševo. Oko stadiona smo prije 20 sati zatekli stotine navijača i uveliko pristižu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo da je duel sa Slogom u 21 sat i čini se da ćemo gledati spektakl na tribinama, a u takvom ambijentu bordo momci teško da će izgubiti, bez obzira što su se znali dešavati u prošlosti veliki kiksevi upravo na stadionu na kojem igra Sarajevo.

Prema nekim procjenama, očekuje se preko 9.000 navijača na Koševu, ali ostaje da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.