14

Komentari (14)

amiriamir
Ako je nekom muka nek popije "ranisan".10000 protiv Sloge je brojka.Ne moramo navlaciti nazor ko komsije.Dodje ih 3,5 oni kazu 5,manji stadion pa izgleda spica,stara i otrcana fraza.Na Kosevo dodje 7 pise 5,tako godinama.
A koja Borussia da se zna, Mönchengladbach ili Dortmund?
HerrOttoFlick1921
Respektabilna brojka hordi. Svaka ćas, a ne k'o neki.
Taceoni
Na poluvremenu pola ode sa stadiona 100%
meskoni
Navikli da ih je oko 1000 na tribini , pa sad malo čudno kad dođe jedno 3-4 hiljade ahahahahahahahahahah
jeroha1987
Samo pratite sta se desava oko kosevskog velikana , tako i treba .
user1643903837
**** ti ja sestru
amiriamir
Tebi malo muka.???Levati,dodje vas 4 pisete 7,manji stadion pa manipulisete.Po jugu se rasirite gore,dole transevi,istok i sjever vam u sredini grupe okolo suplje.Kad sve saberete imali ste 7,8milja vise u cijeloj sezoni.A igrali ste po 2 puta sa BorcemSitijem,Velezom,Siroki na Grbavici.Na koncu 10 god bez trofeja???
TesanjskiBrnjo
pitariistok
Vec ima raje na stadionu...a Bgm se i popila koja hahahaha...zivjeli mi svi moji pitari sa portala...a i ovi sto nas ocima ne mogu. Haj ž...
King_Kenny
@pitariistok ...Liverpool uze 1.trofej u sezoni,jos veceras Sarajevo 4:0 i ja zadovoljan...
pitariistok
Idealan dan ce to biti onda
King_Kenny
...kao da dolazi Marseille,a ne Sloga.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.