Foto - Instagram

Veronica izaziva ogromnu pažnju

Hrvatska se ovog ljeta okretala za njom pred očima poznatog dečka: Još je jednom pokazala zašto

M. Šljivak

Atraktivni model Veronica Bielik iza sebe ima poprilično uzbudljivo ljeto.

Ova Poljakinja provela je vruće ljeto u Evropi. Posjetila je Grčku i Hrvatsku, a zatim je i svog izabranika Kliffa Kingsburyja odlučila predstaviti porodici u Poljskoj.

Veronica je mamila uzdahe gdje god se pojavila. Razlog je naravno savršena figura i izgled kojeg ima i koji je svrstava među najljepše žene svijeta.

Svoje srce atraktivna Poljakinja dala je treneru Arizona Cardinalsa Kliffu Kingsburyju. Iako nikad zvanično nisu potvrdili da su skupa, posjeta Hrvatskoj ih je otkrila.

Kingsburg (42) i Veronica su počeli zajednički život po povratku u Sjedinjene Američke Države. Odlučili su se na useljenje u novu kuću kojom se Poljakinja pohvalila na društvenim mrežama.

Treba istaći da Veronica nije samo ljepotica s društvenih mreža. Ona je završila pravo, a ima i svoju vlastitu modnu agenciju.

Pored mode najviše voli putovanja. Često je možemo vidjeti na brojnim egzotičnim destinacijama i uvijek na njima nađe način da se pohvali svojim atributima.

A ima se itekako čime pohvaliti. Važi za jednu od najzgodnijih žena na svijetu. Brine se o onome što unosi u sebe i nije nikakvo čudo što je zapala u oko mnogim muškarcima.

Ipak, njeno srce osvojio je 42-godišnji Kliff. Veronica s njim uživa već godinu dana, a sada je došao red da veza ode na još jedan veći nivo i počeli su zajednički život.

Kliff Kingsbury je nekadašnji quarterback koji je promijenio nekoliko NFL timova, a od 2019. godine je trener Cardinalsa koje je prošle godine vodio do doigravanja gdje je ispao od LA Ramsa.