Prvi meč 5. kola Premijer lige igra se sutra od 17:30 sati

Leotar želi obradovati navijače protiv Veleža

Samir Mlaćo
Prvi domaći meč ove sezone nogometaši Leotara igraju sutra.

Rival će im biti FK Velež od 17:30 sati.

Trebinjci žele obradovati svoje navijače.

Sticajem okolnosti tek u petom kolu igramo pred domaćom publikom i na našem stadionu. Iza nas je negativni niz koji traje već tri kola i želimo ga sutra prekinuti. Protivnik je izuzetno je zahtjevan, aktuelni osvajač Kupa BiH i ekipa koja je po kvaliteti sigurno u samom vrhu lige. Također, nisu ostvarili rezultate u Evropi kako su to očekivali, a protiv Željezničara su pokazali dobre strane i slavili. Imaju novog trenera koji ima svoje zahtjeve“, kazao je u najavi meča trener Leotara Marko Vidojević.

“Svaki naš igrač mora dati više od maksimuma, prije svega u smislu želje i energije te da izađemo rezultatski zadovoljni iz ovog meča“, dodao je Vidojević.

Stoper Darko Đajić je kazao da svaki tim ima svoje slabosti  te da će on i njegovi saigrači pokušati da iskoriste slabosti Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Velež dolazi sa visokim ambicijama, ali ja pozivam naše navijače da nas podrže i da dođu u što većem broju“, dodao je Đajić.

Pravdu će dijeliti Ermin Sivac iz Zenice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.