Hajduk poražen u Atini

Poklepović: Igračima nemam šta prigovoriti

Edmir Škorić

Hajduk se dojmio kao dobar protivnik u Ateni, no "bili" su na kraju ipak poraženi protiv AEK-a kojeg sa klupe predvodi bh. stručnjak Dušan Bajević.

AEK je poveo golom Djebboura već u 12. minuti, a nedugo nakon toga gostima je izjednačenje donio Senijad Ibričić iz penala. Grci su u nastavku došli do pobjede golovima Liberopoulosa i Scocca.

"Naš dječji vrtić bio je prenaivan u napadu i u obrani, ali to je cijena neiskustva. Igrači su odigrali dobro i nemam im što prigovoriti", kazao je Hajdukov trener Stanko Poklepović, dodavši:

"Svih 90 minuta igrali smo podjednako, ali primili smo dva jeftina pogotka. Neću komentirati suđenje, nemam primjedbi, ali mislim da je bilo zaleđe kod gola za 2:1, a i o jedanaestercu se može  raspravljati."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.