Leotar na Policama bolji od Širokog

Šaraba pogodio za tri boda

Zdravko Šaraba pogodio je gol Širokog Brijega pred sami kraj utakmice, te tako donio vrijednu pobjedu (1:0) svom Leotaru na Policama.

Leotar je krenuo od prvog sudijskog zvižduka prilično agresivno ka golu golmana Širokog Dejana Bandovića, što se moglo isplatiti već u devetoj minuti, kada je sudija dosudio najstrožu kaznu u korsit Trebinjaca. Loptu je namjestio Rajović, ali nije bio precizan, pa je i rezultat ostao nepromijenjen.

Do kraja susreta domaći su uglavnom bili opasniji, te su držali više loptu u svojim nogama i imali više prilika.

Rezultat se međutim nije mijenjao sve do pred kraj utakmice i onda kada su svi mislili da će ovaj susret završiti neriješeno, Zdravko Šaraba pogodio je mrežu bandovića u pretposljednjoj minuti utakmice, za pobjedu Trebinjaca.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.