FOTO: D. Kurbegović

Nakon oštrog prekršaja Mehidića

Velić u zavojima napustio teren u Doboju kod Kaknja

Haris Zilić

Završeno je prvo poluvrijeme u zaostaloj utakmici 3. kola Premijer lige BiH između Igmana iz Konjica i Tuzla Citya.

Gledaoci na tribina su vidjeli veoma dobar i otvoren fudbal u prvih 45 minuta, ali bilo je i grubih prekršaja.

Jedan takav je napravio Mehidić u 39. minuti i dobio creni karton tako da su gosti ostali s igračem manje.

Mehidić je oštro startovao nad Velićem koji je krvav napustio teren i u zavojima i teško da će se vratiti u igru u nastavku meča. Mehidić je nakon ovog starta objasnio d anije bilo namjere i da se sve desilo u žaru borbe.

Inače, Igman je poveo u 22. minuti eurogolom Durakovića iz slobodnog udarca, a četiri minute kasnije Pantelić nakon asistencije Smajlagića poravnava na 1:1.

U Doboju kod Kaknja gledamo veoma zanimljiv fudbal, dosta se otvoreno igra, a sada su domaćini u dobroj situaciji nakon neopreznosti Mehidića.

Bilo je još nekoliko odličnih prilika, izdvajaju se pokušaji Fereyre za Tuzla City te udarci Durakovića i Bešagića za domaće.

Ekipe igraju današnji susret igraju u sastavima:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

IGMAN: Vukanović, Duraković, Bešagić, Velić, Drljević, Hrelja, Bodul, Dupovac, Mahmić, Jakupović, Ramić.

TUZLA CITY: Fejzić; Dario, Šukilović, Čeliković, Mehidić; Karjašević, Pantelić, Kuzmanović, Mešinović, Mišić; Smajlagić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.