Očekuje ga težak izazov

Premijerligaš predstavio novo ime, debitovat će protiv Željezničara

Samir Mlaćo
Nije kraj pojačanjima u FK Leotar.

Nakon Harisa Handžića, u Trebinje je stigao i defanzivac Dejan Uzelac.

Uzelac je početkom ovog mjesta trenirao sa FK Sarajevo, a prema dostupnim informacijama nije zadovoljio struku bordo tima koja odavno traga za pojačanjima u zadnjoj liniji.

U Trebinju je ipak brzo dogovorio saradnju i debitovati bi mogao već protiv FK Željezničar nakon reprezentativne pauze.

Uzelac je posljednji angažman imao u srbijanskoj Kolubari, a nosio je i dres Borca, Slobode, Olimpika, Metalca, Željezničara, Drine Zvornik, Proletera...

Pojačat će zadnju liniju Leotara koja nije bila na nivou u 11 kola, s obzirom da je ovaj klub trenutno na posljednjem mjestu Premijer lige.

Nedavno je FK Leotar za novog trenera imenao bivšeg trenera Borca iz Banja Luke Marka Maksimovića, danas je potpisao i iskusni napadač Haris Handžić.

Posljednji angažman Handžić je imao u Radniku iz Bijeljine, a u BiH je nastupao i za FK Sarajevo, HŠK Zrinjski, FK Rudar Prijedor i FK Velež.

Okušao se i u Poljskoj gdje je bio član Lech Poznana, te u švicarskoj u Vaduzu i ruskoj Ufi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Premijer ligu se vratio iz Libana, da bi potom obukao dres kluba iz Bijeljine.

I on bi debi trebao upisati na Policama protiv FK Željezničar nakon reprezentativne pauze koja slijedi u Premijer ligi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.