Objavila provokativnu fotografiju

Otac joj se na Koševu nije vidio: Nekada simpatična djevojčica sada diže puls svim muškarcima

A. Čaušević

Fudbaleri koji su obilježili prijelaz sa 20. na 21. stoljeće se u odavno u penziji i njihova djeca su već sada odrasle osobe. 

Najposjećenija utakmica u historiji klupskog fudbala kada su u pitanju međunarodna takmičenja odigrana je u augustu 2001. godine kada je na Koševu gostovao slavni Newcastle United.

O paklenoj atmosferi na našem najvećem stadionu pred oko 35.000 gledatelja se priča i dana danas te je većina navijača sarajevskih Plavih složna da takav sportski događaj u BiH više neće ponoviti.

Svrake je tada predvodio Alan Shearer. Iako su gosti odnijeli minimalni trijumf sa 0:1, legendarni engleski napadač se uopšte nije naigrao pošto su ga Haris Alihodžić i Edis Mulalić zaista odlično čuvali. 

Tada je svog oca sa dosta pažnje u svom domu u Engleskoj posmatrala Hollie Shearer. Nekada simpatična djevojčica je sada odrasla djevojka i sa 25 godina starosti svojim izgledom diže puls muškarcima. 

Hollie je na Instagramu objavila fotografiju u crvenom bikiniju kako čeka piće u baru te "raspametila" više od 60.000 svojih pratitelja.

Inače, ona uživa na kasnom ljetnom odmoru na Barbadosu, a nije poznato ko joj pravi društvo, da li je to njen partner ili neko od prijatelja.

Po zanimanju Hollie je muzičarka i prema izvještajima na aplikaciji Spotify na mjesečnom nivou njene pjesme imaju više od 72.000 slušanja.

Kćerka čuvenog napadača je i zauzeta pošto je već neko vrijeme u vezi sa engleskim ragbistom Joeam Marchantom, ali je to ne spriječava da s vremena na vrijeme "počasti" svoje muške pratitelje.

Inače, Shearer sa svojom suprugom Laynyom ima troje djece. Osim Hollie, čuveni napadač je otac 29-godišnjoj kćerci Chloe te 21-godišnjem sinu Willu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.