Prijateljski susret

Široki i GOŠK bez golova

Jučer su na kampu Musa-Karačić na Mostarskom blatu prijateljski susret odigrale momčadi Širokog Brijega i GOŠK-a iz Gabele.

Susret je završio bez golova, a vidjeli smo dosta blijedo izdanje obje ekipe, bez nekih izrazitih prigoda vrijednih spomena. Širokobriježanima je ovaj susret poslužio kao priprema za gostovanje u Tuzli u 8.kolu Premijer lige BiH.

Trener Širokog Ivo Ištuk dao je šansu svim igračima, a u sastavima su se našla i dva nova imena. Priliku na desnom boku u drugom poluvremenu dobio je junior Širokog Antonio Karačić dok je u napadu priliku dobio novi igrač na probi Damon Wilson. Wilson je Amerikanac koji je prije Širokog nastupao u Americi, te u Austriji.

U prvom poluvremenu Ištuk je na teren poslao sljedeći sastav: Bandović, Ćorić, Brekalo, Ćutuk, Barišić, Renato, Šilić, Weitzer, Wagner, Zakarić i Roskam.

U drugom dijelu su zaigrali: Marić, Karačić, Džidić, Markić, Hrkać, Kožul, Ivanković, Glavina, Mišić, Wilson i Perajica.

Vrijedi spomenuti da je momčad Širokog igrala sa igračem manje veći dio drugog poluvremena jer je Perajica izišao iz igre zbog ozljede.


Boris Bačak na posudbi u Iranu

Treći vratar Širokog Brijega, Boris Bačak, karijeru će nastaviti u Iranu. Bačak će otići na posudbu u 2.iransku ligu, a kako saznajemo, već je potpisao ugovor sa tamošnjim klubom, ostaje još rješavanje papirologije i dobivanje certifikata da bi mogao nastupiti za novi klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.